SunRise Chárter

GAUDEIX DE LES MILLORS TARIFES

Posant rumb cap al Port Vell, bordejarem l'emblemàtica platja de la Barceloneta, passant per l'Hotel Vela navegarem fins arribar al Maremagnum, Aquarium, Colón i World Trace Center.
Si el temps ho permet, podràs nadar i gaudir de les tèbies aigües del Mediterrani sota la mirada d'un socorrista a bord que, en tot moment, estarà pendent de tu i els teus.
Acompanyats sempre per un patró professional que s'encarregarà de la navegació i de la seguretat, deixarem a la teva disposició les millors opcions de viatge.
SunRise Chárter et proposa combinar vàries opcions, des d'un dinar fins un esmorzar a bord, amb els teus amics/gues o parella, tu proposes l'activitat, nosaltres la organitzem a la teva mesura.

Nits Romàntiques

Consulta'ns

Nits Romàntiques

SunRise Chárter t'ofereix la possibilitat de navegar gaudint de la posta de sol i tornar a port per degustar un magnífic càtering i brindar amb cava, tot preparat perquè un dia especial acabi d'una forma original.

Festes al mar

Des de 270€/ppt

Festes al mar

Vols fer una despedida de solter/a, celebrar el teu aniversari o divertirte amb els teus amics i amigues al mar? Tu proposes l'activitat i nosaltres l'organitzem. Consulta'ns!

Events Corporatius

Des de 4750€ (1-9 Persones)

Events Corporatius

SunRise Chárter organitza i combina esdeveniments nàutics per grups elaborant un pla d'activitats a mesura de cada client..

Benvinguts a bord!

SunRise Chárter ofereix sortides, excursions, travessies nàutiques pensades per a parelles, grups d'amics i amigues o simplement gent que vol compartir amb tu l'experiència de navegar. .
En un vaixell de 12 metres d'eslora gaudiràs de la costa, el sol i, si el temps ho permet, podràs aprofitar les temperades aigües mediterrànies i fer les teves millors fotos del perfil de Barcelona.


SunRise Chárter; un projecte orientat a fer realitat els teus somnis.

RESERVA: + 34 611 377 007